آموزش نصب پکیج دیواری و رادیاتور✔️دوره عملی فنی حرفه ای
امروزه به جرات میتوان گفت که اغلب واحدهای مسکونی و تجاری دارای یک سیستم گرمایشی و سرمایشی مستقل هستند. این امر به رشد تقاضا برای خدمات نصب پکیج و همچنین تعمیر پکیج ها منجر میشود و صدالبته که باعث شده رشته نصب و تعمیرات پکیج از کارهای پردرآمد به حساب بیاید. درآمد پکیج کاران میتواند به عواملی بستگی داشته باشد از جمله تجربه و مهارت کافی که ما در آموزشگاه منشور فن با بکارگیری اساتیدی با تجربه این بستر را برای آموزش علمی و تجربی نصب و تعمیرات پکیج را فراهم کردیم.
در دوره آموزش نصب پکیج دیواری از 0 تا 100 در آموزشگاه منشور فن به صورت کاملا عملی و کارگاهی یاد میگیرید که چه ابزارهایی برای نصب پکیج لازم دارید و با نحوه کار با این ابزارهای تخصصی آشنا میشوید. برای نصب پکیج لازم هست که شناختی از انواع سیستم های لوله کشی مصرفی و گرمایشی داشته باشید که در این دوره آموزش می بینید. نحوه نصب انواع پکیج ایرانی و خارجی را به صورت عملی آموزش می بینید. نحوه پیدا کردن لوله های زیر پکیج و همینطور لوله های ساختمان و همچنین نحوه اتصال شیرآلات و اتصالات مربوطه را آموزش می بینید. شستشوی سیکل بسته گرمایشی و نحوه راه اندازی پکیج های ایرانی از جمله ایران رادیاتور و بوتان و پکیج های خارجی را آموزش میبینید. قوانین استاندارد مربوط به نصب پکیج و همچنین نحوه نصب اصولی رادیاتورهای پره ای و پنلی را آموزش می بینید.
کارگاه آموزشی آموزشگاه منشور فن تمامی تجهیزات لازم برای کار عملی کارآموزان را دارد و همچین مجهز به انواع پکیج ایرانی و خارجی می باشد. در دوره آموزش نصب پکیج کارآموزان میتوانند به صورت عملی تجربه نصب در کارگاه را داشته باشند. دوره به صورت عملی برگزار می شود در عین حال برای آشنایی کارآموازن با آزمون فنی و حرفه ای و اخذ مدرک فنی و حرفه ای بین المللی تمامی مباحث تئوری نیز آموزش داده می شود.
هدیه ویژه آموزشگاه منشور فن دوره رایگان نصب و راه اندازی آبگرمکن به کارآموزان می باشد.
هدیه ویژه دیگری از طرف آموزشگاه منشور فن برای شما در نظر گرفته شده که میتواند باعث افزایش درآمد شما باشد، این هدیه آموزش نصب رادیاتورهای پنلی و پره ای میباشد که به صورت رایگان در این دوره به شما آموزش داده خواهد شد.
دوره آموزش نصب پکیج به صورت جامع و صفر تا صد بوده و شما پس از دوره و هنگام کار از پشتیبانی نامحدود استاد دوره برخوردارید و چنانچه پس از دوره به مشکلی برخوردید میتوانید سوالات خود را در گروه تلگرامی که استاد و کارآموزان باتجربه در آن حضور دارند مطرح کنید و رفع اشکال کنید. همچنین به هر دلیلی نیاز داشتید میتوانید در دوره بعدی به صورت رایگان شرکت کنید. در آموزشگاه منشور فن هدف ما راهی کردن شما به بازار کار و پشتیبانی شما تا درآمدزایی خواهد بود و برای این امر تلاش میکنیم. به همین منظور اگر بخواهیم توصیه ای به شما داشته باشیم این است که رشته های تاسیساتی مرتبط با هم را آموزش ببینید که به افزایش درآمد شما کمک کند، رشته های مرتبط تاسیسات ساختمان که در آموزشگاه منشور فن برگزار میشود آموزش لوله کشی ساختمان، آموزش نصب کولر گازی،آموزش تعمیرات کولرگازی و آموزش نصب و تعمیرات داکت اسپلیت است که این دوره ها مکمل هم بوده و با آموزش این دوره ها میتوانید به عنوان یک متخصص حرفه ای وارد بازار کار شوید.
مهارت هایی که کلاس نصب پکیج بدست می آورید
شناخت ابزار تخصصی نصب پکیج و آموزش نحوه کار با آنها.
آموزش اتصالات ، شیرآلات ، و تمام قطعاتی که برای نصب پکیج احتیاج داریم.
یاد می گیرید که پکیج ها را به چه صورت باید نصب کنید تا عملکرد بهتری داشته باشد.
یاد میگیرید که رادیاتورهای پره ای و پنلی را چگونه نصب کنید.
آموزش کامل سیستم لوله کشی پکیج مربوط به مدار های مصرفی و گرمایشی.
نحوه نصب پکیج های فن دار و بدون فن را آموزش میبینید و تسلط کامل به اصول صحیح و استاندارد های نصب پیدا می کنید.
یاد میگیرید که چطور شستشوی مدار های مصرفی و گرمایشی را انجام دهید.
یاد میگیرید که چگونه آبگرمکن های دیواری را به صورت اصولی نصب کنید.
سرفصل های دوره آموزش نصب پکیج دیواری
آموزش نحوه ورود به بازار کار جهت درآمدزایی
آموزش اصول ایمنی سرویسکار پکیج
آموزش شناخت ابزارآلات تخصصی تعمیر پکیج
آموزش نحوه برخورد با مشتری و فاکتور زنی
آموزش کار با مولتی متر و مبانی برق پکیج
آموزش شناخت انواع اتصالات مربوط به نصب پکیج
آموزش پیدا کردن لوله های مدار مصرفی و گرمایشی
آموزش شستشوی سیکل مدار بسته گرمایشی
آموزش تشخیص مکان مناسب نصب پکیج
آموزش مبحث 17 و اصول دودکش ها
آموزش انواع پکیج از نظر نصب (فن دار _ بدون فن)
آموزش انواع پکیج از نظر مبدل (تک مبدل-دو مبدل)
آموزش پیدا کردن اصولی لوله های پکیج
آموزش اصول کارکرد پکیج ها در حالت مصرفی
آموزش اصول کارکرد پکیج ها در حالت گرمایشی
آموزش قطعات جانبی لازم برای نصب پکیج
آموزش و معرفی مراکز تامین قطعات پکیج
آموزش شناخت و تست قطعات پکیج
آموزش نصب پکیج شوفاژ دیواری به صورت کاملا عملی
آموزش متصل کردن گاز پکیج دیواری به صورت اصولی
آموزش نصب آبگرمکن ( هدیه رایگان دوره نصب )
آموزش نصب رادیاتور پره ای و پنلی ( هدیه رایگان دوره نصب)
آموزش نحوه اصولی راه اندازی پکیج دیواری پس از نصب
و…
هزینه آموزش نصب پکیج دیواری
دوره های مرتبط آموزش نصب پکیج دیواری
نظرات صوتی کارآموزان دوره
سوالات متداول دوره نصب پکیج
آموزشها از صفر تا صد میباشد و پیش نیازی ندارد.
مدت زمان دوره نصب 10 ساعت و تعمیرات پکیج 20 ساعت میباشد که دو هفته به صورت فشرده می باشد.
بله . کارآموزان پس از گذراندن دوره مدرک فنی حرفه ای دریافت میکنند.
بله ، اگر کارآموز شناختی از نحوه نصب پکیج نداشته باشد باید ابتدا دوره نصب را آموزش ببیند.
بله . برای شرکت در دوره خصوصی و هماهنگی تماس بگیرید.
میتوان گفت اغلب مباحث آموزشی به صورت کاملا عملی آموزش داده میشود . البته موارد تئوری مورد نیاز هم آموزش داده میشود.
کلاس ها 6 تا 10 نفره برگزار می شود.
بله . کلاس آموزشی دیگری در روز های پنجشنبه مختص شاغلین برگزار میشود.
بله . دوره تعمیرات برد پکیج به صورت تخصصی در آموزشکاه آموزش داده می شود.
بله . به غیر دوره آموزش تعمیرات پکیج ، دوره آموزش نصب و تعمیرات کولرگازی و همچنین دوره آموزش لوله کشی که از دوره های تاسیساتی به حساب می آیند می تواند باعث افزایش درآمد شما شود.
بله . مکمل دوره آموزش نصب پکیج ، دوره تعمیرات آن است که میتوانند بلافاصه پس از گذراندن دوره نصب ، آموزش تعمیرات پکیج را شروع کنید.
بدلیل افزایش روز افزون آپارتمان ها در سطح شهر و جایگزین شدن آن با موتورخانه به دلایل متعدد ، کار نصب پکیج بازار بسیار خوبی دارد.
بله .چندین خوابگاه در اطراف آموزشگاه به شما معرفی می شود.
پشتیبانی به صورت نامحدود به صورت تلفنی یا حضوری توسط استاد دوره و همچنین گروه های تلگرامی صورت میگیرد.
انواع برند ها از جمه ایران رادیاتور ، بوتان و همچنین برندهای خارجی آموزش داده میشود.
نصب پکیج دیواری یکی از مراحل مهم در تامین گرمایش منازل است که نیازمند دقت و دانش فنی بالاست. پکیج دیواری به دلیل مزایای فراوانی که دارد، از جمله کارایی بالا، کاهش مصرف انرژی و فضای کم اشغال شده، به یکی از محبوبترین سیستمهای گرمایشی تبدیل شده است.
برای نصب پکیج دیواری، انتخاب مکان مناسب از اولین و مهمترین مراحل است. پکیج باید در محلی نصب شود که دارای تهویه مناسب باشد و دسترسی به دودکش امکانپذیر باشد. همچنین باید دقت شود که دیوار انتخابی تحمل وزن پکیج را داشته باشد.
مراحل نصب پکیج دیواری:
- آمادهسازی محل نصب: ابتدا باید محل نصب را با بررسی شرایط محیطی و فنی آماده کنید. این شامل انتخاب دیوار مناسب، فراهم کردن اتصالات گاز، آب و برق و بررسی وضعیت دودکش است.
- نصب براکتها: براکتها را به دیوار نصب کنید تا پکیج به صورت محکم و ایمن بر روی دیوار قرار گیرد. حتماً از محکم بودن براکتها اطمینان حاصل کنید.
- اتصال به لولههای گاز و آب: پس از نصب براکتها، لولههای گاز و آب را به پکیج متصل کنید. برای جلوگیری از نشتی، از اتصالات مناسب و استاندارد استفاده کنید.
- اتصال به دودکش: نصب دودکش به درستی انجام شود تا گازهای سمی به خوبی از محیط خارج شوند. این مرحله برای حفظ ایمنی بسیار حیاتی است.
- اتصال به برق: پس از انجام مراحل بالا، پکیج را به برق متصل کنید. برای این کار از یک برقکار حرفهای کمک بگیرید تا از ایمنی کامل سیستم مطمئن شوید.
- راهاندازی و تست: در نهایت، پس از نصب، پکیج را روشن کرده و عملکرد آن را بررسی کنید. تنظیمات دما و فشار را به دقت انجام دهید تا پکیج به بهترین شکل کار کند.
مزایای نصب پکیج دیواری:
- صرفهجویی در فضا: پکیجهای دیواری به دلیل نصب روی دیوار، فضای کمتری اشغال میکنند.
- کارایی بالا: این دستگاهها با راندمان بالا عمل میکنند و به صرفهجویی در مصرف انرژی کمک میکنند.
- تامین همزمان آب گرم و گرمایش: پکیجهای دیواری میتوانند به طور همزمان هم آب گرم مصرفی و هم گرمایش مورد نیاز ساختمان را تامین کنند.
اگر به دنبال یک راهنمای کامل برای نصب پکیج دیواری هستید، آموزشگاه منشور فن با ارائه دورههای تخصصی نصب پکیج دیواری، شما را برای تبدیل شدن به یک متخصص در این زمینه آماده میکند. با شرکت در این دورهها، میتوانید به صورت عملی و تئوری تمام مراحل نصب و راهاندازی پکیج دیواری را یاد بگیرید و با اعتماد به نفس بالا وارد بازار کار شوید.
بازار کار شغل نصب پکیج دیواری
اگر به انجام امور فنی علاقهمند هستید، بدانید که تعمیر پکیج دیواری شغلی بسیار مناسب برای شماست. امروزه پکیج تبدیل به یکی از رایجترین سیستمهای گرمایشی در ساختمانهای مختلف شده است. به طوری که باوجود پکیج، دیگر خبری از سیستمهای موتورخانهای و… نیست. بدیهی است که پکیج دیواری هم درست مانند سایر دستگاههای خانگی، دچار فرسایش و خرابی شود. اینجاست که اهمیت وجود یک تعمیرکار حرفهای و متخصص روشن میشود. چنین فردی میتواند با کمترین تلاش و در سریعترین زمان، ایراد را شناسایی کرده و راه حل مشکل را کشف کند.
اما باید به این موضوع مهم نیز اشاره کرد که تبدیل شدن به یک متخصص کاربلد تعمیر پکیج دیواری، درگرو دیدن آموزشهای حرفهای است. ما نیز این امکان را در آموزشگاه فنی و حرفهای منشور فن فراهم کرده ایم. حرفهایترین آموزشها و مهارتهای عملی را در این موسسه خدمت شما عزیزان هنرآموز ارائه میکنیم. ما نه تنها به خوبی روی آموزشهای تئوری، بلکه روی مهارتهای عملی شما هم تمرکز میکنیم. به طوری که حرفهایترین تجهیزات را برای بکارگیری آموختههای شما، دراختیارتان قرار میدهیم.
میزان درآمد شغل نصب پکیج دیواری
به طور کلی نمیتوان یک مقدار ثابت و دقیق را برای درآمد مربوط به شغل تعمیرات پکیج عنوان کرد. وابسته به چند عامل مختلف، درآمد ناشی از این شغل متفاوت خواهد بود. اولین موردی که درباره درآمد شما نقشی تعیین کننده را داراست، مهارت و تخصص شماست. اگر در شغل خود حداکثر مهارت و تجربه را کسب کنید، میتوانید امیدوار به کسب درآمد بالایی باشید. همچنین میزان دستاورد مالی که شما از این شغل خواهید داشت، تاحدود زیادی به تبلیغات شما هم وابسته است. این را هم بدانید که محل کار و فضایی که برای انجام امور فنی انتخاب میکنید نیز روی این مورد موثر است.
از تمامی این موارد مهم تر، باید بدانید که ساعت کاری و میزان فعالیتی که در روز دارید هم روی درآمد شما نقش مهمی دارد. قطعا وقتی ساعتهای زیادی در طول روز کار کنید، میتوانید به درآمدهای بالا امیدوار باشید. متخصصان حرفه ای، ایرادات مربوط به پکیج را در سریعترین زمان ممکن برطرف میکنند. به همین دلیل در طول روز میتوانند خدمات خود را به دفعات زیادی ارائه کنند و درآمد بالایی کسب کنند. ما در آموزشگاه فنی و حرفهای منشور فن هرآنچه که برای تبدیل شدن به یک متخصص حرفهای نیاز دارید را خدمت شما خواهیم گفت.
نکات مهم پیش از نصب پکیج
اگر قصد دارید پکیج را نصب کنید، باید در ابتدا به دو نکته زیر توجه داشته باشید:
- در نخستین گام باید نوع دودکش را بررسی کنید. پکیج گرمایی شما وابسته به باز یا بسته بودن محفظه احتراق دارای دودکش متفاوتی است. همانطور که میدانید پکیجها به طور کلی به دو دسته فن دار و یا بدون فن دستهبندی میشوند.
- دوّمین موردی که باید بررسی کنیم این است که ایا پکیج ما میتواند محیط را به خوبی گرم کند یا خیر؟ به بیان بهتر باید بررسی کنید که بین توان شوفاژّ و مساحتی که ساختمان دارد، هماهنگی وجود دارد یا خیر؟ درصورتی که این هماهنگی وجود نداشته باشد، تنها انرژی تلف کرده اید.
- مورد دیگر این است که آیا پکیج توانایی تامین آب گرم ساختمان را داراست یا خیر؟ یعنی دستگاه میتواند وابسته به تعداد ساکنینی که در خانه وجود دارد، گرمای کافی را تامین کند یا خیر؟
- لوله کشی و نصب رادیاتور باید به خوبی چک شود و هرگونه ایراد در این باره بررسی و برطرف شود.
- همه شیرآلات پیش از نصب پکیج باید نصب شوند و مدار آب سرد و گرم هم باید به خوبی طراحی و نصب شود.
- سیم کشی ساختمان هم پیش از نصب این دستگاه باید به خوبی طراحی و نصب شود.
- صحت دودکش، موردی است که حتما باید پیش از نصب پکیج از آن اطمینان حاصل کنید.
- برای کارکردن بیعیب دستگاه باید هوای کافی وجود داشته باشد.
- حداقل قطری که لوله گاز دارد باید به خوبی بررسی و تست شود.
- باید به طور کامل مطمئن شوید که محل نصب بدون رطوبت باشد.
- پیش از نصب پکیج باید کف شوی به خوبی تست شده و نصب گردد.
- لوله کشی باید به خوبی انجام شود و از تمیز بودن داخل لولهها میبایست اطمینان حاصل گردد. ۱۰
نحوه و روش نصب پکیج دیواری بصورت رایگان
همیشه افراد پس از خرید پکیج دیواری، دغدغه نصب آن را دارند. اما با مطالعه توضیحاتی که در این قسمت خدمت شما ارائه میشوند، دیگر نگرانی بابت این موضوع نخواهید داشت. یکی از مهمترین مواردی که در این باره باید درنظر داشته باشید، مراحل نصب پکیج دیواری است. در ادامه ده مرحله مهم نصب پکیج شوفاژ دیواری را بصورت رایگان خدمت شما خواهیم گفت.
مرحله اول: انتخاب نوع پکیج فن دار یا بدون فن
همانطور که میدانید پکیجهای موجود در بازار در دو نوع فن دار و بدون فر موجود هستند. شاید تصور شما این باشد که توجه به این مورد اهمیت زیادی ندارد. اما حقیقتا باید پذیرفت که فرایند نصب پکیج فن دار و بدون فن با هم متفاوت است.
مرحله دوم: انتخاب توان پکیجها
برای راه اندازی و خرید تاسیسات مختلف، باید به توان آن توجه داشته باشید. توان مشخصه مهمی درباره محصولات ساختمانی نظیر پکیج است که معمولا برحسب وات و یا اسب بخار بیان میشوند. پکیجهای موجود در بازار معمولا در ظرفیتهای ۲۴.۲۶، ۲۸.۳۰، ۳۵ و ۴۰ هزارکیلو کالری بر ساعت عرضه میشوند.
مرحله سوم: مشخص کردن محل نصب پکیج دیواری طبق مقررات ملی ساختمان
یکی از مهمترین گامهایی که برای این کار باید بردارید، انتخاب محلی درست برای نصب پکیج است. یک مکان مناسب برای نصب پکیج دارای ویژگیهای زیر است:
- این محل باید عاری از رطوبت بوده و حالتی کاملا تراز را داشته باشد.
- فاصله زیادی نباید با دودکش داشته باشد.
- چنانچه قصد دارید پکیج را در تراس نصب کنید، باید فاصله دودکش تا کولر آبی را درست تنظیم کنید. این فاصله نباید از ۳.۵ متر کمتر باشد.
- به منظور جلوگیری از انجماد آب، باید به نصب جعبه محافظ هم فکر کنید.
- حال که این مورد را هم عملی کردید، نوبت به آن میرسد که کنترل دقیقی درباره دودکش پکیج داشته باشید.
مرحله چهارم: کنترل دودکش پکیج
دودکشی که نصب میکنید، نباید قطری کمتر از قطر خروجی کلاهک مخروطی بالا دستگاه داشته باشد. برای پکیج دیواری بدون فن، کمترین قطر دودکش باید ۱۵ سانتی متر باشد. همچنین ارتفاع دودکش نسبت به محل نصب دستگاه، حداقل ۴ متر باید باشد. فراموش نکنید که نصب کلاهک H هم در این فرایند ضرورت دارد. برای نصب H روی دودکش باید به امتداد جریان باد توجه کنید و طوری آن را نصب کنید که باد در آن نپیچد.
باید طوری ارتفاع کلاهک دودکش را تنظیم کنید که ارتفاعی ۷۰ تا ۸۰ سانتی متر بیشتر از کف پشت بام داشته باشد. همچنین اطراف آن نیز باید فضای کافی وجودداشته باشد. نباید این ساختار در مجاورت موانع مختلف و دیوارهای موجود در محل باشد. از سوی دیگر به هیچ عنوان دودکش نباید منقطع باشد. درصورتی که قطر دودکش، حتی در یک نقطه کوچک شود، مکش آن نیز کاهش مییابد. عایق کردن جدار بیرونی دودکش نیز بسیار مهم است.
چرا که احتمال سرد شدن دود و تشکیل قطرات وجود دارد. در این صورت خروج رفته رفته کند شده و متوقف میشود. دوکشی که نصب میکنید باید کاملا محکم باشد و از نظر تمیزی وعدم برخورداری از انسداد هم میبایست اطمینان حاصل کنید. باید پیش از اندازی کامل محصول، از عملکرد درست دودکش مطمئن شوید. میتوانید برای کنترل آن، از سوزاندن یک روزنامه کمک بگیرید. چنانچه سریعا شعله آتش و دود حاصل از آن مورد مکش قرار گیرند، میتوانید از عملکرد درست آن مطمئن شوید.
مرحله پنجم: نصب براکت پکیج روی دیوار
برای نصب پکیج دیواری باید در ارتفاع حداقل ۱۲۰ سانتی متری از کف انجام شود. همچنین باید از کابینت و یا دیوار مجاور ۱۰ سانتی متر فاصله بگیرد. برای نصب پکیج دیواری، نباید به سراغ مکانهایی نزدیک وسایل گرمازا باشید. به بیان بهتر بالای تجهیزاتی مانند فر و گاز، مکان مناسبی برای نصب پکیج دیواری نیست. حداقل فاصله افقی از این دستگاهها برابر با ۴۰ سانتی متر است. همچنین از دیوار روبرو نیز باید فاصله ۱ متری وجود داشته باشد. اشیا قابل اشتعال مانند پرده و… نیز باید در فاصله نیم متری محصول قرار بگیرند.
در محلی که قصد نصب پکیج را دارید، استفاده از سیم اتصال به زمین و همچنین کف شوی فاضلاب ضروری است. درست مانند سایر دستگاههای گازسوز، برای نصب پکیج در فضاهایی مانند سرویس بهداشتی، حمام و… باید هواکش نصب کنید. عدم استفاده از هواکش سبب ممنوع شدن نصب پکیج میشود. برای انتخاب محل نصب پکیج باید به سراغ محلهایی سرپوشیده بروید و مکانی را انتخاب کنید که حداقل فاصله را با منابع آب گرم داراست. طبق مصوبههای حوزه ساخت و ساز، نباید پکیج را در فضاهایی کمتر از ۶۰ مترمربع نصب کنید. بازهم یادآوری میکنیم که برای نصب پکیج باید به سراغ افرادی بروید که حداکثر مهارت و تجربه را در زمینه نصب پکیج دارند. چنانچه دودکش دارای قطری کمتر از ۱۵ سانتی متر باشد و یا دودکش فاصلهای کمتر از ۴ متر با پشت بام باشد، باید به سراغ پکیج فن دار بروید.
مرحله ششم: آزمایش فشار منبع انبساط
برای انجام این کار باید به سراغ استفاده از محصولی به نام مانومتر بروید. حداقل فشاری که در این باره باید ببینید، عدد ۰.۵ بار بوده و حداکثر آن نیز برابر با ۱ بار است. درصورت لزوم باید این فشار را تنظیم کرد. البته اگر قصد داشته باشید پکیج نو نصب کنید، این مورد اهمیت بیشتری پیدا میکند.
مرحله هفتم: نصب پکیج روی دیوار
درصورتی که مراحل قبلی را به درستی انجام داده اید، اکنون نوبت به اصل مطلب میرسد. هم اکنون میتوانید پکیج را در محل درستی که انتخاب کرده اید، نصب کنید. تمامی آموزشهای مربوط به نصب پکیج دیواری و نکات آن، از سوی متخصصان کاربلد آموزشگاه منشور فن خدمت شما گفته خواهند شد. همچنین شما در این دورهها با پیشرفتهترین ابزارهایی که در این مسیر باید مورد استفاده قرار دهید، آشنا خواهید شد.
مرحله هشتم: نصب دودکش
یادتان باشد که بدون برخورداری از دودکش مناسب، استفاده از هرگونه پکیج و محصولات مشابه، ممنوع است. درصورتی که از دودکشی نامناسب، باقطری کم و یا دارای گرفتگی استفاده کنید، گازهای ناشی از سوختن امکان خروج نخواهند داشت. به همین دلیل دود برگشته و اثرات خطرناکی ممکن است به همراه داشته باشد. از سرگیجه و سردرد گرفته تا حتی مرگ بدلیل خفگی. بنابراین نصب دودکش را به هیچ عنوان ندید نگیرید. اما جای نگرانی نیست. چرا که در دوره آموزش نصب پکیج در آموزشگاه منشور فن، تمامی اصول نصب پکیج را خدمت شما خواهیم گفت.
وقتی مکش کافی در دودکش وجود نداشته باشد، قطعا اکسیژن کافی برای فرایند سوختن هم تامین نمیشود. به همین دلیل سطح راندمان دستگاه افت کرده و آب گرم دلخواه را از دستگاه نخواهید گرفت. این را هم باید اضافه کنیم که میزان گاز مصرفی دستگاه هم افزایش خواهد یافت. همچنین درصورتی که دستگاه مکش کافی نداشته باشد، حرارت بدنه بالا رفته و قسمتهای داخلی دستگاه هم بالا میرود. در نتیجه قطعات درونی محصول با سرعت بالاتری خراب میشوند. حتی این مورد احتمال آسیب دیدن تابلو برق مجموعه را نیز به همراه دارد.
مرحله نهم: تشخیص نوع لولههای روی دیوار و زیر پکیج
لوله کشی دستگاه دارای قاعده و قانون خاص خود است. به همین دلیل نمیتوان بدون دانش و مهارت کافی برای نصب آن اقدام کرد و الزاما باید از افراد متخصص در این مسیر کمک گرفت. زیر دستگاه پکیج ۵ لوله اتصال وجود دارند که در زیر به آنها اشاره کرده ایم:
- لوله ورودی آب سرد به دستگاه
- خروجی آب گرم مصرفی به ساختمان
- رفت مدار گرمایش
- برگشت مدار گرمایش
- محل اتصال گاز
اگر قصد دارید به بهترین شکل در مرحله تشخیص لولهها عمل کنید، باید به قاعدههای زیر توجه کنید:
- لولههای ¾: این لولهها روی دیوار نصب شده و مربوط به مدار حرارتی دستگاه هستند.
- لولههای ۴/۳: این لولهها نیز زیر دستگاه نصب شده و متعلق به مدار گرمایش دستگاه هستند.
- لولههای ½: این لولهها روی دیوار بوده و به مدار گرمایشی دستگاه تعلق دارند.
ورودی آب سرد ساختمان باید به اتصال ½ دستگاه که به سمت فلوسوئیچ میرود، وصل شود. برای تشخیص لولههای آب گرم، باید به وجود و یاعدم وجود NTC توجه کنید. درصورتی که NTC روی لوله وجود داشت، این لوله جز لولههای آب گرم به شمار میرود.
مرحله دهم: هواگیری پکیج
هواگیری پکیج امری ضروری است که به منظور تامین بی دردسر آب گرم، عدم سرد شدن آب هنگام استحمام و همچنین ایمنی بیشتر پکیج ضروری است. برای این کار ابتدا باید پکیج را خاموش کرد. سپس با استفاده از پیچ مخصوص باید هواگیری را انجام داد و فشار را روی 1 تا 1.5 بار تنظیم کرد. حال باید پکیج را استارت بزنید.
نحوه لوله کشی پکیج
لوله کشی پکیج امری بسیار تخصصی بوده و به هیچ عنوان نباید به شکل خودسر به دنبال انجام آن باشید. ما به عنوان کارشناسان موسسه فنی و حرفهای منشور فن قصد داریم شما را با مهمترین نکات لوله کشی پکیج آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
نقشهای دقیق برای لوله کشی ساختمان تهیه کنید.
پیش از شروع لوله کشی پکیج دیواری ابتدا باید یک نقشه دقیق از ساختمان و بخشهای مربوط به نصب پکیج تهیه کنید. این امر شما را برای انتخاب بهترین مسیر برای لوله کشی یاری میکند.
مسیر مناسبی را برای لوله کشی انتخاب کنید.
بعد از آنکه بهترین مکان برای نصب پکیج را انتخاب کردید، اکنون نوبت به آن میرسد که بهترین مسیر را برای لوله کشی ساختمان طراحی کنید. سپس باید به سراغ اجرای طرح کلی لوله کشی بروید. نباید از مشخص کردن محل دقیق اتصالات هم غافل شوید. برای تعیین مسیر لوله کشی پکیج باید به خوبی اندازه گیریهای دقیق را ثبت کنید و لولههایی با اندازه مناسب تهیه کنید.
نصب پکیج چقدر طول میکشد؟
نصب پکیج با توجه به وضعیت لوله کشی و سیستم قبلی گرمایش متفاوت است. اگر ساختمان نوساز باشد و همه تجهیزات و لوله ها و ابزار کامل باشد این زمان به حداقل می رسد.
نکات مهم لوله کشی پکیج
- روشهای مختلفی را میتوان برای لوله کشی پکیج بکارگرفت که هریک دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. این را بدانید که وابسته به سایز و توان پکیج، روشهای نصب و لوله کشی هم متفاوت خواهد بود. به طور کلی باید برای لوله کشی پکیج به چند نکته توجه داشته باشید که مهمترین آنها به شرح زیرند:
- برای آب سرد ورودی از لولهای با قطر ۵۰ یا ۶۰ سانتی متر استفاده کنید.
- قطر لوله باید برابر با ۲۵ و همچنین زانو باید دارای زاویهای برابر با ۴۵ درجه باشد.
- بهترین لوله برای آب گرم خروجی، لوله ۵ لایهای است.
- برای انتخاب مسیبر لوله کشی باید به سراغ نزدیکترین مکان نسبت به انشعاب گاز بروید. در این صورت میتوانید انتظار داشته باشید که برای لوله کشی کارتان آسان شود.
- در قسمتهای انتهایی لوله کشی پکیج، باید سایز لوله بیشتر از بقیه قسمتها باشد. این مورد از جهت برقراری تعادل گرمایی ضرورت دارد.
- چند نکته برای لوله کشی ساختمان با لوله سفید
- مهمترین نکاتی که برای این کار باید بدانید، آیتمهای ذکر شده در لیست زیرند:
- دستگاه نباید بیشتر از ۸ ساعت به برق متصل باشد.
- لولهها و اتصالاتی که ماهیت پروپیلی دارند، باید دور از آتش قرار بگیرند.
- نباید لولهها و اتصالات را به صورت مستقیم گرم کنید.
- لولهها و اتصالات نباید مستقیما در معرض پرتو آفتاب و گرمای آن قرار بگیرند.
- بهترین کار برای خم کردن لوله ها، استفاده از سشوار صنعتی است.
- این را بدانید که درپوشهای پلیمری نسبت به درپوشهای سفید گزینه بهتری هستند.
بعد از آنکه لوله کشی به پایان رسید، حداقل ۲۴ ساعت زمان تیاز دارید تا سیستم را با فشار ۱۴ تا ۲۰ اتمسفر آزمایش کنید. در این صورت خیال شما بابتعدم وجود نشتی و گرفتگی راحت خواهد شد.
مقررات و استانداردهای نصب پکیج شوفاژ دیواری
برای نصب دقیق و بیعیب پکیج باید به نکات و مقررات خاصی توجه داشت. همانطور که میدانید نصب درست این محصول، حتی روی سلامت هم نقش داشته و باید مراقب تولید گازهای سمی و خطرناک توسط دستگاه بود. این استانداردها و قوانین، برگرفته از مقررات ملی ساختمان هستند. در ادامه مهمترین مقررات نصب و پیکربندی شوفاژ را خدمت شما خواهیم گفت.
نکات مربوط به نصب دودکش دستگاه
- مهمترین این نکات شامل موارد زیرند:
- حداقل ارتفاعی که دودکش پکیجهای بدون فن باید داشته باشد، برابر با ۵ متر است.
- حداقل ارتفاع عمودی پیش از نصب کردن دودکش به مجرای روی دیوار برابر با دوبرابر قطر دودکش است.
- دودکش نباید قطری کمتر از قطر محل خروج محصولات گازسوز داشته باشد.
- تمامی پکیجها باید از یک دودکش مستقل برخوردار باشند.
مقررات مربوط به نصب پکیج شوفاژ
این استاندارد و مقررات مربوط به مقررات ملی ساختمان هستند. بنابراین تمامی تکنسینها موظف به اجرای آنها هستند. در این صورتی که موارد زیر رعایت نشوند، دستگاه فاقد گارانتی تلقی میشود:
- از مهمترین استانداردها در این باره میتوان به فاصله نصب شیر دستگاه گاز پکیج از کف اشاره کرد. این فاصله باید بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ سانتی متر باشد.
- شلنگهای گاز نباید به هیچ وجه در معرض حرارت دستگاههای گرمازا مانند اجاق قرار بگیرند.
- بستهای فلزی بهترین گزینه برای حکم کردن شیلنگ گاز در انتها و ابتدا لوله گاز هستند. بدون این بستها احتمال جداشدن شلنگ از لوله وجود دارد.
- نباید بجای استفاده از بست، به سراغ پیچاندن سیم بروید. چرا که احتمال بریدن وجود داشته و در این صورت احتمال جداشدن شیلنگ و انتشار گاز بالا خواهد رفت.
با این پیام خواستم از آموزشگاه و همچنین از استاد عزیزم تشکر کنم ، من تو دوره نصب و تعمیرات پکیج شرکت کردم و الان هم مشغول کار هستم ، دوره خیلی خوب بود