علت های روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق چیست؟

چکیده مطلب :

دلایل مختلفی ممکن است سبب روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق شوند. از مهم‌ترین این دلایل می‌توان به کمبود فشار آب و گاز و البته خرابی پمپ و موارد دیگر اشاره کرد. برخی از این ایرادات از سوی خود شما قابل رفع هستند. اما عده‌ای دیگر، ایرادات ساده‌ای نبوده و برای برطرف شدن به مهارت و تخصص خاصی نیاز دارند.

علت های روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق چیست؟

عدم وجود آب کافی در پکیج، کم بودن فشار گاز، وجود هوا داخل لوله‌های پکیج، مسدود بودن سیستم سرمایشی و موارد دیگر، از مهم‌ترین دلایلی هستند که می‌توان آن‌ها را علت روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق دانست. همانطور که می‌دانید پکیج‌ها یکی از سیستم‌های مهم در هر خانه‌ای هستند و کارکردن درست آن‌ها اهمیت زیادی دارد. چرا که در فصل گرم سبب تامین آب گرم کافی می‌شوند و در فصول سرد، هم آب گرم کافی و هم حرارتی مناسب برای خانه شما را تامین می‌کنند.

به همین دلیل درصورتی که برای پکیج اتفاقی بیفتد، قطعا خوشایند هیچ کس نیست. در ساختار پکیج لوله‌ها و قطعات مختلفی بکاررفته‌اند و همه آن‌ها درکنار هم سبب می‌شوند تا عملکرد پکیج حالت ایده آلی داشته باشد. با این حال، بدلیل بروز فرسودگی در قطعات و دلایل دیگر، دستگاه دچار افت عملکرد می‌شود. در این مقاله قصد داریم شما را با مهم‌ترین مواردی که سبب روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق می‌شوند، آشنا کنیم پس تا پایان مطلب همراه ما باشید.

علت روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق چیست؟

  • عدم وجود آب کافی در پکیج
  • کم بودن فشار گاز پکیج
  • وجود هوا در لوله‌ها
  • مسدود شدن سیستم گرمایشی
  • خراب شدن پمپ اب
  • وجود مشکل در دودکش
  • و موارد دیگر

هریک از موارد فوق را در ادامه زیر ذره بین خواهیم برد. با ما همراه باشید.

 عدم وجود آب کافی در پکیج

بدیهی است که درست کارکردن پکیج، درگرو برخورداری از حدنصابی از آب است. این آب به کمک شیرپرکن تامین می‌شود. به همین دلیل درصورتی که این قطعه خراب باشد یا در سیستم نشتی بروز کند، آب پکیج کاهش می‌یابد. در قسمت زیرین پکیج دیواری یک فشارسنج وجود دارد که باید عقربه آن در بازه بین اعداد یک تا دو باشد. در غیر این صورت فشار پاین بوده و به همین دلیل دستگاه نمی‌تواند شروع به کار کند. اگر قصد دارید این مشکل را حل کنید، می‌توانید شیرپرکن را باز کنید.

کم بودن سطح گاز دستگاه

قطعا می‌دانید که روشن شدن شعله داخل پکیج، درگرو برخورداری دستگاه از حدنصابی از ماده گازی است. حال اگر فشار این ماده گازی کمتر باشد یا گاز ورودی به پکیج قطع شده باشد، امکان روشن شدن شمعک فراهم نخواهد شد. در این صورت، چراغ پکیج هم به رنگ قرمز درخواهد آمد. به همین دلیل، به محض روبرو شدن با این مشکل، ابتدا اقدام به بررسی گاز ورودی به پکیج کنید. درصورتی که فشار گاز کم باشد، شاید شعله بتواند روشن شود، ولی نمی‌تواند روشن ماندن خود را حفظ کند. به طوری که به دنبال افت فشار گاز، مکررا خاموش می‌شود. درصورتی که اتصال پکیج به لوله گاز بدون ایراد است، ممکن است علت بروز این مشکل، فشار گاز کل ساختمان باشد.

وجود هوا در لوله‌های دستگاه

درصورتی که هوا داخل لوله‌های آب موجود دباشد، پمپ آب اقدام به پمپاژ این هوا می‌کند. به همین دلیل، برد پکیج تصور می‌کند که فشار پکیج در سطح پایینی قرار دارد. اینجاست که فرمان خاموش شدن دستگاه صادر می‌شود. حتی برد ممکن است مانع از روشن شدن مجدد دستگاه بشود. اگر قصد دارید جلوی بروز این مشکل را بگیرید، الزاما باید اقدام به هواگیری رادیاتور‌ها و پکیج‌ها کنید. طوری که پکیج بتواند به عملکرد عادی خود ادامه بدهد.

مسدود شدن سیستم گرمایشی

درصورتی که لوله‌ها و رادیاتور‌ها مسدود شوند، تغییر فشار در پکیج ایجاد می‌شود. به همین دلیل فرمان خاموش شدن پکیج صادر می‌شود. درصورتی که رسوبات و ذرات خارجی در داخل رادیاتور‌ها وجود داشته باشند، همین موارد سبب ایجاد انسداد در سیستم می‌شوند. به همین دلیل باید از یک سرویس کار حرفه‌ای کمک بگیرید تا به خوبی سیستم را رسوب‌زدایی کند.

بروز ایراد در پمپ آب

بار‌ها در این مطلب اشاره کردیم که تنظیم بودن فشار آب، نقشی مهم در عملکرد صحیح پکیج ایفا می‌کند. به همین دلیل درصورتی که پمپ نتواند به خوبی کار کند و آب را به گردش دربیاورد، برد اینطور تشخیص می‌دهد که مقدار آب کافی در سیستم وجود ندارد. به همین دلیل فرمان خاموشی را صادر می‌کند. به همین دلیل امکان روشن شدن مجدد پکیج فراهم نخواهد شد. درصورتی که شاهد روشن و خاموش شدن‌های پی در پی پکیج خود هستید، این احتمال مطرح است که پمپ نیمسوز شده باشد. حل این مشکل درگرو دریافت خدمات از یک تعمیرکار حرفه‌ای است. در این صورت پمپ بررسی شده و درصورت نیاز، تعویض می‌شود.

بروز ایراد در دودکش دستگاه

دودکش بخشی است که گاز‌های تولیدشده طی سوختن شعله را به بیرون برده و نصب اصولی آن اهمیت زیادی دارد. درصورتی که این قطعه به خوبی نصب نشده باشد، دود و گاز سمی نمی‌تواند از سیستم خارج شود. همین مسئله از سوی سنسور‌های مربوطه تشخیص داده می‌شود. درصورتی که سنسور تشخیص دهد که فعالیتی از سوی دودکش انجام نمی‌شود، سیگنال‌هایی مبنی بر خاموش شدن سیستم ارسال می‌کند. اگر قصد حل این مشکل را دارید، باید بیرون بروید و سر دودکش را چک کنید. طوری که ببینید آی چیزی دریچه آن را پوشانده یا خیر؟ می‌توانید برای نصب صحیح دودکش، از یک تعمیرکار حرفه‌ای کمک بگیرید.

بهترین دوره تعمیر پکیج را از منشورفن بخواهید!

اگر قصد دارید از صفر تا صد با اصول آموزش تعمیرات پکیج، ابزار‌های لازم و مهارت‌های موردنیاز برای آن آشنا شوید، همین حالا بهترین گزینه روبروی شماست. ما در آموزشگاه فنی و حرفه‌ای منشورفن، با بهره گیری از بهترین اساتید فعال در این زمینه، درخدمت شما عزیزانیم تا یکی از پولسازترین و راحت‌ترین مهارت‌های فنی را به شما آموزش دهیم. اگر به دنبال موسسه‌ای با بهترین امکانات آموزشی و فنی، حرفه‌ای‌ترین اساتید و مناسب‌ترین قیمت دوره‌ها هستید، همین حالا منشورفن درخدمت شماست.

سخن پایانی

دلایل مختلفی ممکن است سبب روشن نشدن پکیج بعد از قطع برق شوند. از مهم‌ترین این دلایل می‌توان به کمبود فشار آب و گاز و البته خرابی پمپ و موارد دیگر اشاره کرد. برخی از این ایرادات از سوی خود شما قابل رفع هستند. اما عده‌ای دیگر، ایرادات ساده‌ای نبوده و برای برطرف شدن به مهارت و تخصص خاصی نیاز دارند. حرفه‌ای شدن در مسیر تعمیر پکیج، درگرو دیدن آموزش‌های حرفه ای، تحت نظر اساتید کاربلد است. اگر شما نیز به دنبال چنین آموزش‌هایی هستید، موسسه فنی و حرفه‌ای منشورفن درخدمت شماست.

5/5 - (1 امتیاز)
نویسنده مطلب
محمد فلاح پور (نویسنده تاسیسات)

من یه مهندس تاسیسات با چندین سال سابقه کار عملی هستم و عاشق نوشتنم! همیشه دوست دارم اطلاعات و تجربیاتم رو طوری به اشتراک بذارم که پیچیدگی‌های فنی این حوزه براتون ساده و قابل‌فهم بشه. هدفم اینه که نکات کاربردی و عملی تاسیسات رو به زبون ساده به دست شما برسونم، طوری که توی کار واقعی به کارتون بیاد.

دوره های آموزشی عملی پیشنهادی برای شما

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتساپ
تلگرام
ایتا