شغل تعمیر لوازم خانگی، درآمد، بازارکار، سرمایه+مجوزها✔️
این را بدانید که در این شغل، به اندازه کافی با تقاضای خدمات روبرو میشوید و اگر با مهارت و تخصص کافی به آن ورود کنید، درآمد بالای شما تضمین شده خواهد بود. مردم همواره نیاز به ماشین لباسشویی که به بهترین شکل البسه را بشوید و یا یخچالی که بهترین دما را برای نگهداری مواد غذایی داشته باشد، دارند.
شغل تعمیر لوازم خانگی
هرچه زمان میگذرد، زندگیها ماشینیتر شده و نقش وسایل برقی خانه بیشتر آشکار میشود. ابزارها و وسایلی که در گذشتههای دور و نزدیک دراختیار انسان قرار داشتند، امروزه به کمک نیروی برق، بدون نیاز به دخالت نیروی انسانی کار میکنند. اگر نگاهی به خانههای امروزی بندازید، خواهید دید که تماما از وسایل برقی مختلف بهرهمند هستند. از یخچال و تلویزیون گرفته تا ماشین لباسشویی و…، همه و همه به انجام امور خانه سرعت بخشیده اند.
حال خودتان تصور کنید که اگر یکی از این وسایل کار نکند، چه اتفاقی میفتد؟ قطعا اوضاع بوجود آمده ما را آزار خواهد داد. بدیهی است که در صورت خرابی یخچال، موادغذایی موجود در آن رو به فاسد شدن میروند و چنانچه خرابی در جاروبرقی بروز کند، برای گردگیری خانه باید به صورت تماما دستی کار کنید. همچنین اگر ماشین لباسشویی دچار خرابی شود، بدیهی است که باید البسه خانه را به صورت دستی و درست مانند زمان قدیم بشوییم.
اگر به دنبال بهترین دوره آموزش تعمیر لوازم خانگی هستید، همین حالا آموزشگاه فنی و حرفهای منشورفن، درخدمت شماست. ما بهترینها را در مجموعه خود برای تبدیل شما به یک فرد متخصص، گردهم آورده ایم. در ادامه از صفر تا صد شما را با شغل تعمیر لوازم خانگی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
درآمد و بازار کار شغل تعمیرات لوازم خانگی
این را بدانید که در این شغل، به اندازه کافی با تقاضای خدمات روبرو میشوید و اگر با مهارت و تخصص کافی به آن ورود کنید، درآمد بالای شما تضمین شده خواهد بود. مردم همواره نیاز به ماشین لباسشویی که به بهترین شکل البسه را بشوید و یا یخچالی که بهترین دما را برای نگهداری مواد غذایی داشته باشد، دارند. بیربط نیست اگر ادعا کنیم همان ابتدای کار، درآمد شما از یک کارمند بیشتر خواهد بود. البته که در این باره باید به عوامل مختلفی هم توجه کرد که درآمد شما را در این حوزه تعیین میکنند.
برای نمونه میتوان به مکان مغازه اشاره کرد. یک تعمیرکار لوازم خانگی که در بالاشهر تهران کار میکند، درآمدی متفاوت نسبت به فردی که در یک شهر کوچک کار میکند، داراست. همچنین باید به سابقه و تخصص خود هم توجه کنید. هرچه سطح شما از نظر این دو فاکتور بالاتر باشد، بدیهی است که باید انتظار درآمدهای بالاتری را داشته باشید. درانتها اضافه میکنیم که ساعت کاری و همچنین زیردست و یا کارفرما بودن شما هم دو فاکتور تعیین کننده دیگر هستند. یک فرد کارفرما، درآمد بیشتری را نسبت به زیردست داراست.
ابزار و تجهیزات لازم در شغل تعمیرات لوازم خانگی
برای ورود به هر حیطهای باید از ابزارهای تخصصی آن حوزه برخوردار باشید. این قاعده درباره راه اندازی کسب و کار در زمینه تعمیرات لوازم خانگی هم صدق میکند. مهمترین ابزارهایی که باید در این زمینه داشته باشید، به شرح زیرند:
انواع پیچ گوشتی
برای کارکردن روی تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی خانه، حداقل باید از یک پیچ گوشتی دوسو و یک پیچ گوشتی چهارسو برخوردار باشید. اگر از پیچ گوشتیهای شارژی بیسیم و سایر انواع این ابزار برخوردار باشید، میتوانید هر پیچی را باز کنید. البته که بسیار ضروری است پیچ گوشتی مناسب سایر پیچ استفاده کنید. درصورت استفاده از پیچ گوشتی غیراستاندارد، احتمال دارد سر پیچ خراب شود و کار شما برای بیرون آوردن آن سخت شود.
انواع آچار
یکی از ضروریترین ابزارها برای مشاغل فنی، انواع آچار است. میتوانید یک آچار با سر قابل تعویض داشته باشید. اما قطعا برخورداری از انواع آچار با سایزهای مختلف میتواند گزینه مناسبتری باشد. آچارها دارای انواعی مختلف از نظر سایز و کاربرد هستند. به همین دلیل نیازی نیست که همه آنها را دراختیار داشته باشید و فقط باید به سراغ آنهایی بروید که مناسب حرفه شما هستند. هر تعمیرکار بهتر است از یک آچار فرانسه که قابلیت تنظیم دهانه را داراست، برخوردار باشد.
مولتی متر
این دستگاه یکی از ضروریترین مواردی است که باید در زمینه تعمیرات لوازم خانگی داشته باشید. به کمک مولتی متر، میتوانید به وجود و یاعدم وجود جریان برق در لوازم الکتریکی پی ببرید. درصورتی که جریانی وجود نداشته باشد، نیازی به عیبیابی بیشتر نیست! چرا که علت اصلی خرابی دستگاه را یافته اید. این مسئله دارای اهمیت بسیاری است. چرا که درصورت بیتوجهی به این مورد، قطعه را تعویض میکنید و بازهم با همان ایراد روبرو میشوید.
انبردست
این ابزار در مشاغل فنی یکی از پرکاربردترین هاست. به کمک این ابزار میتوان سیمها را خم کرد و به کمک نمونههای کوچک آن، میتوان پیچهایی که دسترسی به آنها سخت است را درآورد. برخورداری از یک انبردست ساده، یک دم باریک و البته یک مدل پرکلاغی از این محصول برای انجام تعمیرات ساده کفایت میکند.
تجهیزات ایمنی
از مهمترین این موارد میتوان به عینک ایمنی و البته دستکش ایمنی اشاره کرد. همه ما از دوران کودکی با این جمله معروف روبرو شدهایم که میگویند: «اول ایمنی و بعد کار!» لبههای تیز و یا داغ، قطعا خطر جدی برای شما هستند که به کمک دستکش دفع میشوند. همچنین دربرابر پرتاب مواد شیمیایی و قطعات ریز هم به کمک عینک ایمنی میتوانید از چشمان خود محافظت کنید.
سرمایه مورد نیاز راه اندازی شغل تعمیرات لوازم خانگی
این مورد یکی از اصلیترین دغدغههایی است که افراد هنگام ورود به بازارکار تعمیر لوازم خانگی دارند. شاید این موضوع به اندازهای ذهن افراد را درگیر کند که سبب منصرف شدن آنها از ورود به این رشته شود. به بیان بهتر موضوع سرمایه اولیه، در بسیاری از موارد افراد را به طور کامل نسبت به راه اندازی کار در این زمینه ناامید میکند. اما این را بدانید که این نگرانی خیلی هم درباره شغل تعمیر لوازم خانگی به جا نیست! به منظور ورود به این حوزه، تنها مبلغی که باید پرداخت کنید، هزینههای مربوط به شرکت در دورههای آموزشی است.
میتوانید ابتدا برای آموزش هزینه کنید و در مرحله بعدی، هزینههای مربوط برای گرفتن مغازه و… را پرداخت کنید. درصورتی که توان گرفتن مغازه ندارید، بازهم جای ناامیدی نیست! چرا که میتوانید در شرکتهایی که در زمینه تعمیرات، خدمات خود را ارائه میکنند، مشغول بشوید. این کار بستر را برای جمع آوری سرمایهای فراهم میکند، که برای راه اندازی مغازه نیاز دارید. این را بدانید که هزینه زیادی برای خرید ابزار نیاز دارید و با مبلغی چند میلیونی، میتوانید خود را به ابزارهای موردنیاز در این زمینه مجهز کنید.
این را بدانید که آموزشگاه فنی و حرفهای منشورفن، با بهره گیری از اساتیدی کاربلد و باتجربه، به خوبی شما را برای راه اندازی کسب و کار در زمینه تعمیرات لوازم خانگی راهنمایی میکند. شما عزیزان با حضور در کلاسهای ما نه تنها بهترین آموزشها را میبینید، بلکه خدمات پشتیبانی را به صورت دائمی دراختیار خواهید داشت.
چگونگی ورود به شغل تعمیرات لوازم خانگی
برای ورود به بسیاری از مشاغل در دنیای امروز، باید تحصیلات خاصی داشته باشید. اما این قاعده خوشبختانه برای ورود به شغل تعمیر لوازم خانگی صدق نمیکند. برای ورود به این حوزه نیازی به داشتن تحصیلات دانشگاهی و یا دبیرستانی ندارید و درصورت داشتن علاقه، میتوانید بعد از گرفتن دیپلم و حتی مدارج تحصیلی بالاتر، برای افزایش تخصص در این زمینه اقدام کنید. البته این را بدانید که درصورت برخورداری از تحصیلات برق و الکترونیک، کار شما راحتتر خواهد بود. چرا که قطعا نسبت به یک فرد عادی، آشنایی شما با مدارهای الکتریکی و سایر ساختارهای مشابه، بیشتر است.
این دسته از افراد با قطعات الکترونیکی آشنایی بیشتری دارند و راحتتر مباحث را فرا میگیرند. قطعا آموزشگاههای بسیاری در سطح شهر وجود دارند که این مباحث را تدریس میکنند. اما بهتر است به سراغ آموزشگاهی معتبر بروید که علاوه بر برگزاری دوره با بهترین کیفیت، شما را برای دریافت مدرک معتبر فنی و حرفهای نیز آماده کند. همچنین بهره گیری از بهترین اساتید و برخورداری از امکانات حرفه ای، شروط مهم دیگری هستند که هنگام انتخاب آموزشگاه باید به آنها توجه کنید.
از جمله روشهای ورود به این حوزه که روشی سنتی هم تلقی میشوند، شاگردی کردن به عنوان یک کارآموز، نزد یک استادکار است. البته این کار قدری زمان بر بوده و همچنین ممکن است هر استادکاری، شاگرد نپذیرد. راه دیگر ورود به این رشته ها، ادامه تحصیل در حوزههای مرتبط با این رشته است. هنرستانهای کار و دانش دارای رشتهای به نام تعمیر لوازم خانگی هستند و میتوانید با ورود به آن، مسیر خود را کلید بزنید. به هر حال به نظر میرسد شرکت در یک آموزشگاه معتبر؛ مانند آموزشگاه منشورفن، گزینه بهتری به نظر میرسد!
انواع روشهای درآمدزایی از شغل تعمیرات لوازم خانگی
یک تعمیرکار لوازم خانگی باید با مسئولیتپذیری کامل، برای رفع مشکلات دستگاههای الکتریکی و مکانیکی خانه اقدام کند. طوری که با بهره گیری از دانش فنی و تئوری کامل ایرادات را شناسایی کرده و با مهارت تمام، ایراد را سریعا برطرف کند. این دستگاهها در بسیاری از موارد پیچیدگیهای خود را دارند. به همین دلیل هر فردی نمیتواند آنها را به خوبی تعمیر کرده و مشکلات آنها را برطرف کند. اینجاست که آشکار میشود، نقش یک تعمیرکار حرفه ای، بسیار حیاتی است.
این شغل مزایای بسیاری را داراست که از مهمترین آنها م یتوان به درآمد مناسب، استقلال شغلی، فرصتهای بسیار درآمدزایی و… اشاره کرد. همچنین بدلیل اینکه مردم همواره نیاز دارند که عملکرد دستگاههای خانه خود را ارتقا دهند، میتوان ادعا کرد کهاین شغل از امنیت بالایی برخوردار است. مهمترین روشهای درآمدزایی در حیطه لوازم خانگی به شرح زیرند:
در شرکتهای تعمیر لوازم خانگی استخدام شوید
یکی از راههای مناسب برای ورود به حیطه تعمیر لوازم خانگی، استخدام در شرکتهای تعمیر لوازم خانگی است. البته که ورود به این شرکتها درگرو برخورداری از مهارت و دانش فنی کافی است. به طوری که بتوانید به خوبی ایرادات موجود در دستگاههایی مانند کولر، ماشین لباسشویی، یخچال و… را تشخیص دهید و برای رفع آنها راه حل ارائه کنید. این دسته از شرکتها به دنبال افرادی هستند که بتوانند با برخورداری از مهارت تمام، راه حلهای مناسب ارائه کنند. به بیان بهتر یک تعمیرکار باید بتواند خدماتی مشتری مدارانه ارائه کند و ارتباطی مناسب با مشتری برقرار کند.
این دسته از شرکتها معمولا از روشهایی آموزشی استفاده میکنند تا کارکنان خود را به شکلی کاملا بروز روانه خانه مشتری کنند. در این صورت مسئولین شرکتها اطمینان حاصل خواهند کرد که تعمیرکار قادر است با بهترین فناوریها و ابزارها برای ارائه خدمات استفاده کند. از سوی دیگر این دسته از شرکتها ممکن است مزایایی مانند عیدی، پاداش و یا بیمه را نیز درنظر بگیرند. البته که توانایی کار تیمی، لازمه دیگری برای استخدام در این شرکتها است.
مستقل کار کنید
حتی درصورت مستقل کارکردن هم میتوانید فرصتهای درآمدزایی بسیاری را برای خود کنید. میتوانید با راه اندازی یک کسب و کار شخصی، مستقیما خودتان خدمات خود را به مشتریان ارائه کنید. در این صورت مزایایی مانند انعطافپذیری زمانی، کنترل بیشتر روی زمان کار و البته درآمد بالا انتظار شما را میکشند. برای راه اندازی کسب و کار باید خودتان تجهیزات خود را خریداری کرده و مکانی را به عنوان کارگاه برای خود اجاره کنید.
البته که باید در زمینه بازاریابی و جلب مشتری هم مهارت کافی را داشته باشید. بدلیل اینکه در این دسته از مشاغل، خودتان از صفر تا صد مسئول کامل عملیات تعمیر هستید، باید بتوانید زمان و منابع مالی را به خوبی مدیریت کنید. باید خودتان بتوانید قیمتهای رقابتی خود را تعیین کنید و کیفیت کار خود را نیز به بهترین شکل انجام بدهید. در این صورت میتوانید انتظار داشته باشید که اعتماد مشتری حفظ شده و رضایت آنها نیز جلب شود.
استفاده از پلتفرمهای آنلاین
یکی دیگر از استراتژیهایی که برای جلب مشتری در زمینه تعمیر لوازم خانگی میتوانید اتخاذ کنید، این مورد است. با استفاده از وب سایت ها، شبکههای اجتماعی، بلاگها و…، میتوانید خدمات خود را به مشتریان ارائه کنید. یک وب سایت حرفهای میتواند محل مناسبی برای ارائه توضیحات دقیق، نمونه کارها و البته استفاده از نظرات مشتریان باشد. شبکههای اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام هم میتوانند گزینه مناسبی برای شما باشند. طوری که بتوانید در کوتاهترین زمان سفارشهای خود را دریافت کنید.
یک مرکز تخصصی تعمیر لوازم خانگی راه اندازی کنید
درصورتی که کمی در این زمینه قوی شدید، میتوانید یک مرکز تخصص در زمینه تعمیر لوازم خانگی راه اندازی کنید. بدیهی است که در این صورت میتوانید تعمیرکاران را از راههای دور و نزدیک استخدام کنید و خودتان فقط کار را مدیریت کنید. چنانچه در زمینه بازاریابی و جلب مشتری حرفهای باشید، این راه یکی از پولسازترین راهها برای کسب درآمد است.
شرکت در دورههای تعمیرات آموزشگاههای فنی حرفهای
همه ما میدانیم که مدرک فنی و حرفهای تا چه اندازه معتبر و باارزش است. این مدرک هم به کسب و کار ما در داخل اعتبار و اعتماد میبخشد و هم برای مهاجرت کاری بسیار ارزشمند است. با شرکت در دورههای تعمیرات لوازم خانگی که زیرنظر آموزشگاههای فنی و حرفهای برگزار میگردد، تمام آنچه که برای موفقیت در آزمون عملی و تئوری نیاز دارید، به شما منتقل خواهد شد.
برای شغل تعمیرات لوازم خانگی چه مجوزهایی نیاز داریم؟
یکی از ضروریترین جنبههایی که برای راه اندازی کسب و کار در زمینه تعمیر لوازم خانگی باید درنظر داشته باشید، اخذ مجوزهای لازم است. طوری که امکان راه اندازی قانونی کسب و کار وجود داشته باشد. مهمترین مجوزهایی که در این زمینه باید کسب کنید، به شرح زیرند:
پروانه کسب
این مدرک را باید از اتحادیه صنف مربوطه در محل سکونت خود دریافت کنید. به منظور اخذ این مجوز باید مدارک زیر را داشته باشید:
- جواز محل کسب
- گواهیعدم سوپیشینه
- کارت پایان خدمات یا معافیت برای کارفرمایان اقا
- گواهی صلاحیت فنی
- دو قطعه عکس پرسنلی
- مدارک شناسایی
هریک از مراحلی که برای دریافت پروانه کسب باید طی کنید، در وب سایت صنف مربوطه قابل مشاهده هستند.
جواز تاسیس
به منظور فعالیت در برخی از زمینهها که حالت تخصصی هم دارند، باید از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، مجوزهای لازم را دریافت کنید. از مهمترین این زمینه ها، میتوان به تعمیرات لوازم خانگی صنعتی اشاره کرد.
گواهی صلاحیت فنی
برای کسب پروانه کسب، باید گواهی صلاحیت فنی از سازمان آموزش فنی و حرفهای یا آموزشگاههای مجاز داشته باشید. این گواهی نشان دهنده این است که شما مهارت کافی در این زمینه را دارا هستید.
دیدگاهتان را بنویسید