تفاوت صافکاری سنتی و PDR (پی دی آر)+مزایا معایب 2 روش✔️

چکیده مطلب :

در این مطلب به طور کامل درباره دو روش شناخته شده صافکاری PDR و سنتی برای شما توضیحات کاملی را ارائه کردیم. صافکاری یکی از محبوب‌ترین حرفه‌های مرتبط با اتوموبیل بوده و افراد هنوز هم برای کسب درآمد‌های بالا، نسبت به ورود به این حوزه وسوسه می‌شوند. به همین دلیل ضروری است که با انواع روش‌های صافکاری، مزایا و معایب هرکدام آشنا شوید. این را بدانید که برای تبدیل شدن به یک صافکار حرفه ای، ضرورتا باید حرفه‌ای‌ترین آموزش‌ها را ببینید.

تفاوت صافکاری سنتی و PDR (پی دی آر)+مزایا معایب 2 روش✔️

صافکاری سنتی چیست؟

همانطور که از نام این فرایند می‌توان برداشت کرد، صافکاری سنتی از روش‌های قدیمی و یا رایج به منظور رفع ایرادات وارد شده به بدنه خودرو می‌باشد. در این روش باید از تکنیک‌ها و یا ابزار‌های مختلف برای بازگردانی شکل اصلی بدنه خودرو استفاده کنید. باید قطعات آسیب دیده را به حالت اولیه برگردانید و سطح خودرو را کاملا به حالت قبلی بازگردانید. برای آسیب‌های عمیقی که به بدنه خودرو وارد می‌شوند، این نوع صافکاری مناسب است. به بیان بهتر امکان پوشش داده شدن انواعی از آسیب‌ها توسط این روش وجود دارد.

از خرابی‌های ناشی از تصادفات شدید رانندگی گرفته تا…. در این روش، قطعات آسیب دیده تعمیر و بازسازی می‌شوند. حتی اگر بدنه خودرو به شدت تغییر یافته باشد. برای عملی کردن این نوع فرایند صافکاری، باید از حداکثر مهارت و تجربه برخوردار باشد. چرا که برای برطرف کردن هر صدمه به خودرو، باید رویکرد مناسب و البته متفاوتی را اتخاذ کنید. صافکاران به کمک تکنیک‌های مختلف و ابزار‌های متفاوت، می‌توانند بدنه خودرو را به حالت اولیه خود بازگردانند. به طوری که فرقی بین وضعیت کنونی خودرو با پیش از تصادف، خیلی مشاهده نشود.

صافکاری PDR چیست؟

صافکاری PDR که از آن به عنوان صافکاری بدون رنگ هم یاد می‌شود، روشی نوین برای تعمیر بدنه خودرو است. برای رفع فرورفتگی‌های کوچک تا متوسط، می‌توان از این روش استفاده کرد. به کمک ابزار‌های مخصوص و اختصاصی، می‌توان در این روش، فلز را به حالت قبلی بازگرداند. در این روش تمام متخصص این است که رنگ خودرو را حفظ کرده و آسیبی به لایه رنگی خودرو وارد نکند. آسیب دیدگی‌هایی مانند فرورفتگی‌های ناشی از برخورد تگرگ، ضربات در پارکنیگ و…، از دیگر مواردی هستند ممکن است شما را نیازمند این دسته از خدمات صافکاری کنند.

برخورداری از سرعت و کارایی بالا، از مهم‌ترین مشخصه‌های صافکاری PDR است. شاید در روش‌های سنتی نیاز باشد خودروی شما چند روز در صافکاری بماند، اما این تعمیرات؛ یعنی صافکاری PDR ممکن است در چند ساعت به پایان برسند. این روش از نظر محیط زیستی هم مزایای خود را داراست. به طوری که در آن خبری از مواد شیمیایی مانند رنگ و حلال نیست. اگر قصد دارید با تمامی اصول صافکاری PDR آشنا شوید، بدانید که بهترین گزینه روبروی شماست. ما به کمک اساتیدی حرفه ای، شما را با مهم‌ترین اصول این تکنیک آشنا خواهیم کرد.

مزایای صافکاری سنتی و pdr

بد نیست درباره هریک از مزایای فرایند‌های صافکاری سنتی و PDR، توضیحاتی را خدمت شما ارائه کنیم. ابتدا کار را با صافکاری PDR شروع می‌کنیم.

صافکاری PDR و مزایای آن

از مهم ‌ترین مزایایی که در وصف این فرایند صافکاری می‌توانیم ذکر کنیم، حفظ رنگ اصلی خودرو است. همانطور که می‌دانید از بین رفتن رنگ بدنه خودرو سبب می‌شود که ارزش خودرو تاحدود زیادی افت کند. درصورتی که از این نوع صافکاری استفاده کنید، دیگر نیاز نیست به طور جداگانه برای رنگ کردن خودرو بعد از صافکاری اقدام کنید. بدنه خودروی شما بعد از صافکاری PDR، از نظر رنگی شبیه به قبل از صافکاری بوده و تفاوت رنگی بین قسمت‌های صافکاری شده و دیگر قسمت‌ها ایجاد نخواهد شد.

همچنین باید این موضوع را هم یادآوری کنیم که این روش در سریع‌ترین زمان قابل انجام است. به طوری که برای اینکه خودروی خود را درست مانند روز اول تحویل بگیرید، تنها نیاز به چند ساعت زمان دارید. این مورد سبب می‌شود که زمان کمتری را بدون وسایل نقلیه سر کنید. مزیت مهم‌تر دیگری که در وصف این روش می‌توان ذکر کرد، ارزان‌تر بودن این روش نسبت به روش‌های سنتی است. درنهایت باید این را هم اضافه کنیم که این روش ضرری برای محیط زیست نداشته و در از مواد شیمیایی مضر برای محیط زیست استفاده نمی‌شود.

مزایای صافکاری سنتی

از مهم‌ترین مزایای این روش می‌توان به امکان برطرف کردن انواعی از عیوب وارد شده به بدنه خودرو اشاره کرد. از یک خراش سطحی وارد شده به خودرو گرفته تا فرورفتگی‌های عمقی و البته خساراتی که به دنبال تصادف در بدنه خودرو ایجاد می‌شوند. در این روش می‌توانید به برطرف شدن عیوب مختلف قطعات موجود در خودرو امیدوار باشید. حتی اگر قطعه به طور کامل تغییر شکل داده باشد و یا پاره شده باشد، بازهم می‌توانید به رفع عیب بدنه خودرو امیدوار باشید.

این را هم باید اضافه کنیم که صافکاری سنتی با انواعی از خودرو‌ها انطباق‌پذیری دارد. به طوری که از خودرو‌های قدیمی گرفته تا خودروی‌های مدرن و لوکس، می‌توان از این روش استفاده کرد. از دیگر نکات مثبتی که در وصف این روش صافکاری می‌توان ذکر کرد، امکان دستیابی به نتایجی کاملا دقیق و مدنظر است. یک صافکار حرفه‌ای با بهره گیری از ابزار‌ها و تکنیک‌های مخصوص، به گونه‌ای بدنه خودرو را تعمیر می‌کنند که دیگر تفاوتی بین قبل و بعد تصادف وجود نداشته باشد.

معایب صافکاری سنتی و pdr

اما علی رغم اینکه هریک از این روش‌های صافکاری، مزایای خود را دارند، نباید از نکات منفی آن‌ها هم چشم پوشی کرد. درباره صافکاری PDR باید گفت که در این روش، ممکن است قدری موج روی بدنه خودرو باقی بماند. اما نمی‌توان گفت که این ایراد خیلی واضح است و به بیان بهتر می‌توان از این مشکل به عنوان یک مورد قابل برطرف شدن یاد کرد. این عیب نسبت به مزایایی که این روش صافکاری داراست، قابل چشم پوشی است. اما بد نیست درباره معایب صافکاری سنتی هم صحبت کنیم.

این را بدانید که برای صافکاری سنتی، مدت زمان بیشتری بدون ماشین باید باشید. چرا که زمان انجام این فرایند، نسبت به صافکاری PDR، بیشتر است. به هر حال زمانی که برای این صافکاری صرف می‌شود، نسبت به کیفیت بالای انجام کار و نتایجی که پایان کار دریافت می‌کنید، منطقی خواهد بود. به طور کلی صافکاری سنتی و PDR دارای تفاوت‌های خاصی هستند. در ادامه به این تفاوت‌ها اشاره خواهیم کرد.

تفاوت صافکاری سنتی و پی دی ار pdr

از چند نظر می‌توان صافکاری سنتی و PDR را دارای تفاوت تلقی کرد که به این جنبه‌ها در ادامه پرداخته ایم:

تفاوت از نظر حفظ رنگ و ارزش خودرو

همانطور که دیدید در صافکاری PDR، کار به گونه‌ای انجام می‌شود که نیازی به رنگ کاری مجدد نباشد. به بیان بهتر رنگ فابریک خودرو حفظ می‌شود. اما در فرایند صافکاری سنتی، بدلیل اینکه ضرباتی متعدد به بدنه خودرو وارد می‌شود، احتمالا بعد از صافکاری نیاز به نقاشی مجدد را حس کنید. همین امر سبب می‌شود که این دسته از خودرو‌ها با قیمت کمتر از قبل معامله شوند.

تفاوت از نظر سرعت انجام کار

در صافکاری PDR، خبری از دخالت نیروی انسانی نیست و انجام کار به کمک دستگاه انجام می‌شود. به همین دلیل سرعت انجام کار بالاتر از صافکاری سنتی است. اما در صافکاری سنتی، زمان بیشتری صرف می‌شود تا متخصص بتواند به صورت دقیق، ایرادات موجود در بدنه خودرو را برطرف کند. بنابراین اگر زمان کافی برای تحویل خودروی خود به صافکاری ندارید، بهتر است قید صافکاری سنتی را بزنید.

تفاوت از نظر قیمت

در صافکاری PDR، برخی عوامل مانند سنباده زنی و فاکتور‌های مشابه حذف شده اند. به همین دلیل می‌توان گفت که از نظر هزینه، گزینه مناسب‌تری نسبت به صافکاری سنتی است. همانطور که می‌دانید در صافکاری سنتی، فرد صافکار انرژی بیشتری را صرف انجام کار می‌کند. به همین دلیل قطعا دستمزد بیشتری را هم از متقاضی توقع دارد. اما باید این را هم درنظر داشته باشید که دستگاه‌های صافکاری PDR، دارای قیمت نسبتا بالایی هستند. این را می‌توان یکی از معدود عیوب مربوط به صافکاری PDR دانست.

تفاوت در فرایند انجام کار

از نظر فرایند انجام کار هم این دو روش صافکاری دارای تفاوت‌های قابل توجهی هستند. در صافکاری PDR، زمان انجام کار کوتاه‌تر شده و بخش زیادی از کار به کمک دستگاه و نه به کمک نیروی انسانی انجام می‌شود. اما این قاعده درباره صافکاری سنتی صدق نمی‌کند. نیروی انسانی در صافکاری سنتی نقش مهمی دارد و زمان بیشتری هم در آن صرف انجام کار می‌شود.

سخن پایانی

در این مطلب به طور کامل درباره دو روش شناخته شده صافکاری PDR و سنتی برای شما توضیحات کاملی را ارائه کردیم. صافکاری یکی از محبوب‌ترین حرفه‌های مرتبط با اتوموبیل بوده و افراد هنوز هم برای کسب درآمد‌های بالا، نسبت به ورود به این حوزه وسوسه می‌شوند. به همین دلیل ضروری است که با انواع روش‌های صافکاری، مزایا و معایب هرکدام آشنا شوید. این را بدانید که برای تبدیل شدن به یک صافکار حرفه ای، ضرورتا باید حرفه‌ای‌ترین آموزش‌ها را ببینید.

اگر به دنبال شرکت در بهترین دوره آموزشی صافکاری خودرو هستید، هم اکنون بهترین گزینه پیش روی شماست. ما در موسسه فنی و حرفه‌ای منشورفن، درخدمت شما هستیم تا به کمک حرفه‌ای‌ترین اساتید حوزه صافکاری، شما را به یک استادکار در این حوزه تبدیل کنیم. در این مسیر هم به امکانات کافی توجه داریم و هم تمام نیاز‌های رفاهی شما مانند خوابگاه و… را تامین خواهیم کرد.

5/5 - (2 امتیاز)

دوره های آموزش عملی پیشنهادی برای شما

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتساپ
تلگرام
ایتا